Vaša zasebnost nam je pomembna. Dostop do vaših osebnih podatkov je podvrženo strogemu nadzoru in vaše informacije ne bodo ponovno uporabljene v nezdružljive namene.

Podatki o identifikaciji

Z obiskom/uporabo spletne strani www.needtoconnect.eu so vaši osebni podatki zbrani in obdelani zgolj v namene analize internetnega prometa. Za namene analize bomo obdelali zgolj informacije, ki jih omogočata vaš internetni brskalnik in Google nastavitve. V primeru, da nas kontaktirate preko e-pošte, bomo zbrali vaše osebne podatke zgolj, da vam lahko odgovorimo: ime, priimek, kontakti (e-poštni naslov, telefonska številka, če je potreben povratni klic), izbrani jezik. V določenih primerih sta podatek o državi prebivanja in državljanstvo tudi obvezna.

Kdo ima dostop do vaših informacij/komu se jih razkriva?

Dostop do vaših podatkov ima zgolj določeno osebje projektnega partnerstva, ki so podpisali pogodbo, ki jih pravno zavezuje, da ravnajo v skladu z zakonodajo o zaščiti in obdelavo osebnih podatkov in bolj specifično z Uredbo (ES) št. 45/2001. V kolikor bomo morali dokazovati naše aktivnosti bodo te posredovane Evropski komisiji.

Dostop do vaših osebnih podatkov

Do podatkov, shranjenih na našem strežniku, nimate neposrednega dostopa. Če želite spremeniti ali izbrisati vaše osebne podatke, ali izvedeti kateri vaši osebni podatki so shranjeni, prosim pošljite sporočilo koordinatorju ali vaši nacionalni partnerski organizaciji. Odgovor boste prejeli v roku 15 delovnih dni.

Kako dolge se vaši podatki hranijo?

Vsi prejeti osebni podatki se hranijo in so izbrisani 10 let po zaključku projekta.

Kako zaščitimo in varujemo vaše informacije?

Zbrani osebni podatki in vse informacije povezane z zgoraj omenjenim posvetom so shranjene na računalniku zunanjega izvajalca, kot opisano zgoraj, ki je v vlogi procesorja in mora zagotoviti zaščito podatkov in zasebnost po Uredbi (ES) št. 45/2001.

Kontakt

Za nadaljnje informacije prosim kontaktirajte koordinatorja ali vašo lokalno kontaktno točko projekta TUKAJ.

 

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Informacije o piškotkih so shranjene v vašem brskalniku in izvajajo aktivnosti kot prepoznavanje, ko se vrnete na našo spletno stran in pomagajo naši ekipi razumeti kateri odseki spletne strani so za vas najbolj zanimivi in uporabni.

Ta spletna stran uporablja Google analitiko za zbiranje anonimih podatkov kot število obiskovalcev na spletni strani in najbolj obiskane strani. Če imate omogočen ta piškotek nam pomagate izboljšati našo spletno stran.

 

Impresum

Lastnik strani in vsebina:
Consultoría de Innovación Social
Portales El Carmen Edificio “San Juan” K1
ES-29700 Vélez-Málaga
NIF: B93737708
www.cis-es.org